۱۴۰۳ يکشنبه ۲۴ تير

حضور نماینده دانشگاه اصقهان در نمایشگاه کشور سوریه

دانشگاه اصفهان ، به عنوان یکی از دانشگاه‌های موفق در حوزه دانشجویان بین الملل، در نمایشگاه توان‌مندی ‌های علمی دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در شهر دمشق کشور سوریه در تاریخ 20 تا 23 خرداد ماه سال جاری حضور یافت .

شناساندن توانایی های علمی دانشگاه‌ها و جاذبیت‌های تحصیل در ایران از اهداف اصلی برگزاری این نمایشگاه بود ؛ و نیز این رویداد مهم می‌تواند تأثیر مثبت بر روابط دو کشور به خصوص در زمینه‌های علمی و پژوهشی ، تبادل استادان و دانشجویان، و نیز جذب دانشجویان سوری جهت ادامه تحصیل در دانشگاه‌های ایران داشته باشد .

بازدید کنندگان نمایشگاه در سه سطح مسئولان و استادان و دانشجویان بودند.

سرکار خانم دکتر سمیه حسنعلیان که به عنوان نماینده دانشگاه اصفهان در این نمایشگاه حضور داشتند گفت و گوهای لازم برای عقد برخی تفاهم‌نامه ها با بعضی از مراکز آموزشی و پژوهشی مانند آموزشگاه عالی ترجمه در دانشگاه دمشق؛ آموزشگاه عالی زبان‌ها در دانشگاه دمشق، مدیر محترم تفاهم‌نامه‌ها و روابط با جمهوری اسلامی ایران؛ رئیس محترم مجتمع علمی ـ آموزشی ـ پرورشی امام خمینی (ره) و حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) در دمشق؛ مشاور و نماینده محترم ویژه سازمان بین ‌الملی سینوو در سوریه، و رؤسای محترم برخی دانشکده‌های دانشگاه دمشق و.. را انجام دادند.

انجام مصاحبه‌های ویژه خبری با خبرگزاری های سوریه و معرفی دانشگاه اصفهان و ظرفیت‌های علمی آن بخش دیگری از فعالیت دکتر حسنعلیان به عنوان نماینده دانشگاه اصفهان بود.

تاریخ:
1403/04/02
تعداد بازدید:
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان، حوزه معاونت آموزشی، دفتر پذیرش دانشجویان بین المللی